Virtuele Server hosting

Veel organisaties schakelen over van fysieke eigen servers naar virtuele servers. Al gauw wordt de overstap gemaakt naar een virtuele server (hosted) “in the cloud”, waardoor er op de eigen locatie geen hardware meer staat. Exclusief.net biedt u een premium hosted omgeving (Cisco / Netapp / VMware) met een 99,99% beschikbaarheid in het ISO gecertificeerde datacenter Noord-Holland. 

 

Uw servers op een veilige locatie

We hebben onze VM-servers ondergebracht in Datacenter Noord-Holland. Dit datacenter is ISO gecertificeerd, wat betekent dat zij aan strenge eisen voldoen betreffende continuïteit en beveiliging. Voor u als klant een goed gevoel.

 

Hoge uptime

Exclusief.net betrekt van verschillende leveranciers directe hoogwaardige verbindingen naar het internet die zo geconfigureerd zijn dat uw en onze (virtuele) servers altijd bereikbaar zijn. Hiermee kunnen we u een uptime van 99,99 procent garanderen.

 

Uitgebreide mogelijkheden

Exclusief.net biedt onder meer de volgende faciliteiten in datacenter Noord-Holland:

  • VM-serverhosting 
  • rackruimte in 19” rack of hele 19″kast
  • connecties naar internet / ander datacenters.

 

Neem contact op voor onze tarieven.

 

Internetfaciliteiten

Exclusief.net is aangesloten bij de Stichting Domein Registratie Nederland als internetprovider en kan daardoor zelfstandig domeinregistraties uitvoeren en uw website hosten. Desgewenst heeft u binnen tien minuten een domeinregistratie. We registreren alle domein extensies voor u.

 

Beheer

Bij virtuele server hosting heeft u de mogelijkheid om het serverbeheer zelf te kunnen doen. Ook is het mogelijk om het zelf te doen of u kunt het aan Exclusief.net uitbesteden.

 

Duur van de overeenkomst

Een overeenkomst voor VM-serverhosting / rack-ruimte wordt normaliter aangegaan voor drie jaar. Andere opties op aanvraag. De minimale termijn voor website hosting bedraagt één jaar met een opzegtermijn van twee maanden.

 

Wilt u meer weten over de Virtuele Server hosting van Exclusief.net? Neemt u dan contact met ons op.

Exclusief.net ICT bereiken?

Exclusief.net – Duurzame ICT-diensten

Scheldestraat 69, 1823WD, Alkmaar
Kantoor tijden : Maandag - Vrijdag: 08:00 - 18:00
BTWnr: NL809076202B01
Exclusief.net B.V.