Uw flexibele werkplek

Exclusief.net levert u de meest veilige en optimale flexibele werkplek. Het maakt niet meer uit of u thuis zit of op uw werk, u heeft uw vertrouwde werkplek bij de hand.

 

Een flexibele werkplek betekent meer tijd voor u en minder stress voor alle anderen. Door werknemers in staat te stellen op elk moment vanaf elke locatie te werken, opent het ook kansen voor mensen die anders misschien niet in staat zouden zijn om te werken vanwege gezondheids-, transport- of familieverplichtingen. Het betekent niet dat u al uw personeel buiten de typische werkuren moet laten werken – in feite zou u een flexibelwerk-beleid kunnen hebben waarbij werknemers een bureau krijgen toegewezen, maar wanneer nodig is inzetbaar zijn op andere locaties of thuis.

 

Een flexibele werkplek kan ervoor zorgen dat zowel uw bedrijf als zijn werknemers profiteren van gelukkigere, gezondere en productievere werknemers. Daarnaast heeft een flexibele werkplek een positieve impact op duurzaamheid: er zijn minder materialen nodig om kantoorapparatuur te produceren en woon-werkverkeer is niet nodig als alles online kan.

 

Het aantal remote werkers neemt snel toe, vooral in landen zoals Finland, waar ze goed zijn voor meer dan 20% van de totale beroepsbevolking. Volgens een onderzoek vertaalt het hebben van een flexibele werkplek zich in hogere niveaus van werknemersbetrokkenheid, waarbij 75% aangeeft zich gesterkt te voelen door hun werk; 70% zegt met respect te zijn behandeld; 63% geeft aan plezier te hebben op het werk; en 59% zegt trots te zijn om anderen over hun organisatie te vertellen. Deze cijfers zouden elke manager moeten aanmoedigen om na te denken over hoeveel flexibele werkplek de prestaties van zijn eigen team zou kunnen verbeteren! op aanvraag kunnen we ook uw telefonie meenemen.

 

Wanneer Microsoft Remote Desktop?

Microsoft Remote Desktop is een goede oplossing om grotere netwerken te kunnen beheren tegen lage operationele kosten. Software-updates gebeuren centraal, op de Remote Desktop server. De omgeving is volledig schaalbaar.

 

Eigen server versus hosted oplossing

Afhankelijk van uw situatie en uw eisen kunt u kiezen voor een server bij u op locatie of een hosted-oplossing op een hoogwaardige VM-server bij Exclusief.net. We zien steeds meer de keuze voor een hosted virtuele oplossing, omdat deze flexibeler en schaalbaar is.

 

Hardware onafhankelijk

Met Remote Desktop is dat u alle hardware kunt gebruiken. Bij de meeste werkplekken werken we met mini PC’s voorzien van SSD. Deze nemen weinig ruimte in en maken geen herrie, waardoor u een prettige werkplek behoud.

(We verzorgen voor u de benodigde licenties voor uw omgeving.)

 

Wilt u meer weten over de flexibele werkplek van Exclusief.net? Neemt u dan contact met ons op.

 

Exclusief.net ICT bereiken?

Exclusief.net – Duurzame ICT-diensten

Scheldestraat 69, 1823WD, Alkmaar
Kantoor tijden : Maandag - Vrijdag: 08:00 - 18:00
BTWnr: NL809076202B01
Exclusief.net B.V.