Apps

Wij ontwikkelen zowel websites als Android en IOS apps. Ook kunnen we u ondersteunen bij de ontwikkeling van deze apps en/of puur programmeercapaciteit leveren, alles op maat. 


Bent u een SCIOS 
gecertificeerd inspectie bedrijf en op zoek naar onze PO App, klik dan hier voor meer informatie en bestellen.

 

App ontwikkeling

Functioneel ontwerp en visueel design

Exclusief.net kan u desgewenst ondersteunen met het maken van een functioneel ontwerp van uw toepassing, rekening houdende met de hedendaagse technische mogelijkheden. Zodra het functioneel ontwerp gereed en goedgekeurd is, maken we ook een visueel design waarbij u een goede indruk krijgt hoe de applicatie eruit gaat zien en gaat werken.

 

Technisch ontwerp

Excluisef.net werkt voor u het functioneel ontwerp uit in een technisch ontwerp, rekening houdende met de vereisten van ons programmeer bedrijf. Vaak zal hier interactie met u als klant plaatsvinden omdat alles in het technisch ontwerp tot in detail uitgewerkt moet worden.

 

Oplevering in test en oplevering

Nadat de programmeurs klaar zijn zal Exclusief.net de applicatie testen aan de hand van het goedgekeurde functioneel ontwerp. Na goedkeur zal de applicatie voor u in test worden gezet. Zeer waarschijnlijk zullen er één of meerdere revisie rondes nodig zijn voordat uw bedrijfsapp klaar is.

 

Wilt u meer weten over mogelijkheden van software en apps voor uw bedrijf van Exclusief.net? Neemt u dan contact met ons op.

Exclusief.net ICT bereiken?

Exclusief.net – Duurzame ICT-diensten

Scheldestraat 69, 1823WD, Alkmaar
Kantoor tijden : Maandag - Vrijdag: 08:00 - 18:00
BTWnr: NL809076202B01
Exclusief.net B.V.