Netwerk- en systeembeheer: onmisbaar

Over uw netwerk gaan meer en meer diensten. Ook het telefonieverkeer gaat over het netwerk. Goed netwerkbeheer en systeembeheer is onmisbaar en zal nodig zijn om de betrouwbaarheid hiervan op peil te houden. Daarom is het van belang om dit aan een specialist als Exclusief.net over te laten, zodat u zich alleen op uw eigen werkzaamheden hoeft concentreren.

 

Ontwerp en aanleg netwerken

Exclusief.net zal uw systeem en/of netwerk perfectioneren op basis van uw eisen en wensen. Het netwerkstructuur zal passend zijn voor uw organisatie. Zeker bij het toepassen van VoIP is het noodzakelijk dat uw netwerk hiervoor geschikt gemaakt zal worden. We werken vooral met CISCO-apparatuur voor bijna al onze netwerken. U ontvangt van Exclusief.net een gewenste netwerkdiagram tekening waarmee uw netwerk(beheer) in één oogopslag overzichtelijk is.

 

Handige netwerkscan

Exclusief.net kan voor uw huidige netwerk een handige netwerkscan doen. Om eventuele problemen in kaart te brengen en tegelijkertijd uw te verhelpen van uw problemen.

 

Uitgebreide kennis

Exclusief.net heeft zowel de kennis en ervaring met veel verschillende systemen en software. We hebben al ruim 20 jaar praktische ervaring met VoIP geschikte netwerken. We kunnen u ook adviseren over hardware en besturingssystemen van uw servers en de daarbij toegepaste software. Exclusief.net is gespecialiseerd in Microsoft VMware omgevingen en is daar naast ook Cisco, Microsoft en VMware-Partner.

 

Hardware uit voorraad

We kunnen u alle infrastructuur leveren. Hardware leveren we direct uit de voorraad van onze leveranciers.

 

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op.

Cisco Partner Registered
CCNA Cisco certified

Exclusief.net ICT bereiken?

Exclusief.net – Duurzame ICT-diensten

Scheldestraat 69, 1823WD, Alkmaar
Kantoor tijden : Maandag - Vrijdag: 08:00 - 18:00
BTWnr: NL809076202B01
Exclusief.net B.V.