De beste back-ups voor het mkb met Veeam

Krachtig, gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk geprijsd.

Heeft u de drie uitdagingen van gegevensbeveiliging onder de knie?

Wanneer het niet lukt deze uitdagingen aan te pakken, heeft dat meetbare financiële impact: de geschatte kosten van downtime van een applicatie met hoge prioriteit bedragen  67.651 per uur.* 

 

ONTDEK HOE U DE DRIE UITDAGINGEN VAN GEGEVENSBEVEILIGING ONDER DE KNIE KRIJGT

 

Mogelijkheden (Capabilities) – 39% | van de IT-professionals bij kleine bedrijven zegt dat de betrouwbaarheid van back-ups moet worden verbeterd.

Kosten (Cost) – 38% | zegt dat de kosten van software of hardware moeten worden verlaagd.

Complexiteit (Complexity) – 33% | zegt dat het rendement op hun IT-investering moet worden verbeterd.

 

* Bron: 5 redenen om uw back-ups anders aan te pakken, Veeam Software.

 

 

Veeam Backup Essentials

Powered by Veeam Backup & Replication en Veeam ONE

Veeam® Backup Essentials™ biedt krachtige, gebruiksvriendelijke en betaalbare functies voor back-up, herstel, monitoring en rapportage voor maximaal 50 virtuele, fysieke en cloud-based workloads. Dit is inclusief back-up voor VMware vSphere, Microsoft Hyper V, Nutanix AHV, Windows- en Linux-servers, NAS, AWS, Azure, Google Cloud Platform en meer.

Bovendien is er voor Veeam Backup Essentials een eenvoudig te beheren licentiemodel beschikbaar: de Veeam Universal License (VUL). VUL is een overdraagbare licentie per workload voor de bescherming van alle workloads op één platform, zowel on-premises als in de cloud.

 

PRODUCTOVERZICHT

 

  • Veeam Backup & Replication

Veeam Backup & Replication biedt krachtige, betrouwbare mogelijkheden voor gegevensbeveiliging voor cloud-based, virtuele en fysieke workloads.

 

  • Veeam ONE

Veeam ONE biedt monitoring en rapportage voor cloud-based, virtuele en fysieke workloads om mogelijke problemen te voorkomen.

 

Integreer BaaS & DRaaS in uw gegevensbeveiligingsstrategie

Als u de 3 uitdagingen van back-up wilt aanpakken – gebrek aan mogelijkheden, complexiteit en kosten – heeft u een gegevensbeveiligingsoplossingen nodig die eenvoudig, flexibel en betrouwbaar is. Verder moet u met de oplossing downtime kunnen voorkomen zonder dat dit ten koste gaat van de beveiliging. Veel kleine bedrijven ontbreekt het aan een eenvoudige, betaalbare methode, vooral omdat meer medewerkers dan ooit op afstand werken.

Exclusief.net BV kan u uit de brand helpen. Met Veeam-powered BaasS (Backup as a Service) en DRaaS (Disaster Recovery as a Service) profiteert u van alle voordelen van onze krachtige gegevensbeveiligingsoplossingen voor datacenters, endpoints en de cloud, in combinatie met grondige kennis van de branche en een specifieke focus op uw SLA\’s.

Aanpak van de drie uitdagingen van gegevensbeveiliging.

De drie uitdagingen van gegevensbeveiliging – mogelijkheden, kosten en complexiteit – kunnen op u als IT-professional bij een klein bedrijf snel overweldigend overkomen.

U probeert altijd meer te doen met minder en uw klanten verwachten dat gegevens 24.7.365 toegankelijk zijn.

Met Veeam beschikt u over functies voor back-up en herstel die gewoon werken, zodat u aan verwachtingen van klanten kunt voldoen en kunt focussen op de groei van uw bedrijf.

 

  • Profiteer van krachtige + betrouwbare oplossingen voor back-up en herstel om het risico op gegevensverlies en downtime te elimineren.
  • Zorg voor minder complexiteit door installatie en beheer van een gebruiksvriendelijke oplossing waarvoor geen speciale vaardigheden, grote aantallen resources of technische training zijn vereist.
  • Beheers de kosten met een betaalbare back-upoplossing die met u en uw bedrijf meegroeit.

 

MEER WETEN? DOWNLOAD NU 5 REDENEN OM UW BACK-UPS ANDERS AAN TE PAKKEN

 

ICT diensten

Verbindingen
Netwerk- en Systeembeheer
Telefonie
Email Oplossingen
Flexibele werkplek
Virtual Server hosting
Netwerkbeveiliging
SCIOS PO app

Copyright © 2022 EXCLUSIEF.NET BV Scheldestraat 69 1823WD Alkmaar Tel :072-7501000 Privacy Policy

 

 

Exclusief.net B.V.