E-mail oplossingen

Onder E-mailoplossingen verstaat Exclusief.net niet alleen het gebruik van (een hosted) Email, maar ook het integreren van telefonie services met en de beveiliging van de email. Het Exclusief.net platform wordt zo een volwaardig veilig communicatiecentrum voor uw bedrijf.

 

E-mail Postbus

Uw e-mail Postbus is op vele manieren benaderbaar zodat u altijd bij uw data kunt. Of u nu webbased werkt, via een iPhone / Smartphone of via de PC-software, alles is mogelijk. Als u eenmaal heeft ervaren hoe dit werkt, wilt u nooit meer iets anders. We staan ook altijd voor u klaar om met onze email oplossingen, Zodat u soepel kan door werken.

 

Eigen (E-mail)server of hosted dienst?

Afhankelijk van uw situatie en uw eisen kunt u kiezen voor  een hosted-oplossing in onze private cloud of Office 365 in de Microsoft Cloud. In het eerste geval maakt u gebruik van een hoogwaardige VM-server in Datacenter Noord-Holland. U heeft hier geen omkijken meer naar. We kunnen beide oplossingen leveren. In overleg met u bekijken we welke oplossing voor u de beste is. 

 

Hosted Email Postbus

Als u, maar een of enkele email accounts nodig heeft, kan het handig zijn om een Hosted Email / Exchange account bij Exclusief.net af te nemen. Voor een laag maandelijks bedrag krijgt u de volledige functionaliteit, waaronder de synchronisatie met uw iPhone / Smartphone.

 

Extra mogelijkheden bij Exclusief.net

Bij Exclusief.net kunt u uw e-mailomgeving uitbreiden met extra mogelijkheden. Bijvoorbeeld: het synchroniseren van meerdere agenda’s tot een centrale agenda, of de integratie met de telefonieomgeving.

 

Wilt u meer weten over de (E-mail)oplossingen van Exclusief.net? Neemt u dan contact met ons op.

Exclusief.net ICT bereiken?

Exclusief.net – Duurzame ICT-diensten

Scheldestraat 69, 1823WD, Alkmaar
Kantoor tijden : Maandag - Vrijdag: 08:00 - 18:00
BTWnr: NL809076202B01
Exclusief.net B.V.